Kuća za odmor br.407, apartmani i soba br.1-9, Gradac/Makarska, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.407

* 8 apartmana i  1 soba za 2-3 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na izuzetno atraktivnom i idiličnom položaju u mjestu Gradac neposredno uz more i glavnu plažu od finog šljunka. Prekrasna obalna šetnica se proteze ispred kuće za odmor. Naselje Gradac se nalazi 35 km južno od Makarske, na pola puta od Splita do Dubrovnika. Restoran se nalazi u prizemlju kuće a do trgovine su 50 m. Parkirališta su ispred kuće i na 150 m udaljenjoj javnoj površini. Kuća raspolaže s 8 apartmana i 1 sobom za odmor I. kategorije (***). Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Soba za odmor br.1 za 2 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od bračne postelje, kupaone, klima uređaja, satTV te balkona s garniturom za sjedenje i prekrasnim otvorenim pogledom na more. Može se spojiti s jednim apartmanom i tako udomiti do 4 osobe.
  • Studio-apartman br.2 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinjskog bloka u predsoblju, klima uređaja, satTV te terase s garniturom za sjedenje i prekrasnim otvorenim pogledom na more.
  • Studio-apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, dodatnog ležaja, kupaone, kuhinjskog bloka u predsoblju, klima uređaja, satTV te terase s garniturom za sjedenje i prekrasnim otvorenim pogledom na more.
  • Studio-apartmani br.4-5 za 2 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinjskog bloka u predsoblju, klima uređaja te satTV.
  • Studio-apartman br.6 za 2 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinjskog bloka u predsoblju, klima uređaja, satTV te terase s garniturom za sjedenje i prekrasnim otvorenim pogledom na more.
  • Studio-apartman br.7 za 2-3 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, dodatnog ležaja, kupaone, kuhinjskog bloka u predsoblju, klima uređaja, satTV te terase s garniturom za sjedenje i prekrasnim otvorenim pogledom na more.
  • Studio-apartmani br.8-9 za 2 osobe nalaze se na 2.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinjskog bloka u predsoblju, klima uređaja te satTV.