Kuća za odmor br.356, apartmani br.1-4, Grebaštica/Šibenik, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.356

* 4 apartmana za 4-5 osoba


Grebaštica je malo i tiho naselje smješteno između Šibenika i Primoštena, kao stvoreno za miran odmor. Plaže sa sitnim šljunkom su naročito pogodne za malu djecu. Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju neposredno uz more i plažu. Restoran je udaljen ca. 200 m a do trgovine u centru naselja su 300 m. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vezovi za brodice ispred kuće (nisu uključena u cijenu). Kuća raspolaže sa 4 apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Manji kućni ljubimci su dozvoljeni. 
  • Apartman br.1 za 4-5 osoba je 72 m2 velik i ima jednu veliku natkrivenu terasu od 23 m2 s garniturom za sjedenje i pogledom na more. Nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje s blagovaonom i dnevnog boravka sa satTV i klima uređajem.
  • Apartman br.2 za 4-5 osoba je 40 m2 velik i ima jednu natkrivenu terasu od 10 m2 s garniturom za sjedenje i pogledom na more. Nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s jednim dodatnim ležajem, jedne sobe s odvojenim krevetima, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i klima uređajem.
  • Apartman br.3 za 4-5 osoba je 40 m2 velik i ima jednu natkrivenu terasu od 10 m2 s garniturom za sjedenje i pogledom na more. Nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i klima uređajem.
  • Apartman br.4 za 4 osoba je 36 m2 velik i ima jednu natkrivenu terasu od 10 m2 s garniturom za sjedenje i pogledom na more. Nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i klima uređajem.