Kuća za odmor br.384, apartmani br.1-3, Kanica/Šibenik, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.384

* 3 apartmana za 2-6 osoba


Kanica je malo i tiho naselje smješteno između Šibenika i Splita, nedaleko Rogoznice i idealno je za miran odmor. U istoimenoj uvali se nalaze naizmjenice plaže sa sitnim šljunkom, betonirani platoi, jedna mala pjesčana plaža naročito pogodna za malu djecu i vezovi za manje brodice. Čak dva nacionalna parka se nalaze u neposrednoj blizini - Slapovi Krke i Kornati, obavezna stavka u Vašem izletničkom programu. Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju neposredno uz more i plažu. Trgovine i restorani su u 3 km udaljenom susjednom mjestu Dvornice, ali u sezoni  svakodnevno dolazi kombi vozilo s osnovnim živežnim namirnicama. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Vlastiti vezovi za brodice ispred kuće (nisu uključena u cijenu). Kuća za odmor raspolaže s 3 apartmana I. kategorije (***). Vlasnici samo povremeno žive u toj kući za odmor. Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. 
  • Studio-Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine 25 m² nalazi se u prizemlju. Prostorija je pregradom podjeljena na spavaći dio i dio za boravak. U spavaćem djelu nalaze se kreveti na kat. U drugom djelu prostorije je dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređaj, kuhinjski blok, kupaona te terasa s garniturom za sjedenje i prekrasnim pogledom na more.
  • Studio-Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine 25 m² nalazi se u prizemlju. Prostorija je pregradom podjeljena na spavaći dio i dio za boravak. U spavaćem djelu nalaze se dvije razdvojene postelje. U drugom djelu prostorije je dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređaj, otvoreni kamin, kuhinjski blok, kupaona te terasa s garniturom za sjedenje i prekrasnim pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 4-6 osoba, veličine 60 m² nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone s perilicom za rublje, otvorene kuhinje i dnevnog boravka sa satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, otvorenim kaminom te 20 m² velike terasa s garniturom za sjedenje i prekrasnim pogledom na more.