Kuća za odmor br.355, apartmani br.1-3, Čiovo/Trogir, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.355

* 3 apartmana za 2-7 osoba


Otok Čiovo je mostom spojen s kopnom a nalazi se nasuprot Trogira i nadohvat Splita. Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Okrug Gornji svega 50 m od mora i plaže. Plaže na Čiovu su uglavnom šljunčane a borova šuma doseže gotovo do samoga mora. Restoran je udaljen ca. 100 m a do trgovine su 200 m. Kombi vozilo po potrebi svakodnevno dovozi svježi kruh i pecivo a po želji s domaćinom se može dogovoriti i doručak. Parkirališta u hladu ispred kuće. Vlastiti vezovi za brodice na bovi za 38 kn/dan. Kuća je okružena mediteranskim biljem i raspolaže s 3 apartmana I. kategorije (***) od kojih se pruža predivan pogled na otvoreno more sve do otoka Šolte, Brača i Hvara. Vrtni roštilj i vanjske kabine za tuširanje. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. 
  • Apartman br.1 za 4-7 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s dva dodatna ležaja, satTV, klima uređajem i jedne 40 m2 velike terase s garniturom za sjedenje, ležaljkama i pogledom na more.
  • Apartmani br.2-3 za 2-4 osobe nalaze se na 2.katu i sastoje od jedne dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i dva dodatna ležaja, satTV, klima uređajem i jedne namještene terase s pogledom na more.