Kuća za odmor br.325, apartmani br.1-4, Omiš/Split, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.325

* 2 apartmana za 4-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lokva Rogoznica kod Omiša/Split neposredno uz more. Naselje se nalazi 26 km južno od Splita. Do Omiša, prvog večeg grada su 6 km. Plaže u Lokvi Rogoznici su uglavnom šljunčane ali ima i pjeskovitih a borova šuma doseže gotovo do samoga mora i tako pruža kupačima potrebni hlad. Restorani i trgovine su udaljeni 300 m. Vlastita parkirališta u hladu. Vezovi za brodice u marini (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže s 2 apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. S domaćinom se mogu ugovoriti izleti brodicom do obližnjeg Brača ili Makarske, te najam brodica i večera. U terminima van glavne sezone je jedan izlet uključen u cijenu.
  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine ca. 50 m2, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone s perilicom za rublje, kuhinje s blagovaonom i dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i velike natkrivene terase s otvorenim pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine ca. 50 m2, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dvije kupaone, perilica za rublje, kuhinje s blagovaonom i dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i velike natkrivene terase s otvorenim pogledom na more.