Kuća za odmor br.310, apartmani br.1-4, Trogir/Split, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.310

* 4 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u mjestu Seget Vranjić kod Trogira i udaljena je ca. 50 m od mora. Restorani i trgovine su udaljeni 200 m. Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vlastiti vezovi za brodice ispred kuće (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže sa 4 apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Šetnica uz obalu vodi do obližnjeg turističkog naselja s bogatom sportsko-rekreativnom ponudom. 
  • Apartman br.1 za 2 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje i blagovaone sa satTV, klima uređajem i jedne terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 2-3 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje i blagovaone s dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i jedne terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje i blagovaone sa satTV, klima uređajem i jedne terase s pogledom na more.
  • Apartman br.4 za 6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od tri dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje i blagovaone, satTV i jedne terase s pogledom na more.