Kuća za odmor br.311, apartmani br.1-10, Trogir/Split, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.311

* 10 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u mjestu Seget Vranjić kod Trogira i udaljena ca. 150 m od mora. Restorani i trgovine su udaljeni 50 m. Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vlastiti vezovi za brodice (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže s 10 apartmana I. kategorije (***), svi s velikim terasama i pogledom na more. Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.  
  • Studio br.1 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od velike sobe s bračnom posteljom, kuhinjskog bloka sa stolom za ručavanje, kupaone i jedne terase s pogledom na more.
  • Apartmani br.2 i 6 za 4 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i jedne terase s pogledom na more. Oba stana se mogu spojiti u jedan veliki.
  • Apartman br.3 za 2 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i jedne terase s pogledom na more.
  • Apartmani br.4 i 5 za 4-5 osoba nalaze se na 1.katu i sastoje od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, jednim dodatnim ležajem i jedne terase s pogledom na more. Oba stana se mogu spojiti u jedan veliki.
  • Studio br.7 za 2 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od velike sobe s bračnom posteljom, kuhinjskog bloka sa stolom za ručavanje, kupaone i jedne terase s pogledom na more.
  • Studio br.8 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od velike sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kuhinjskog bloka sa stolom za ručavanje, kupaone i jedne terase s pogledom na more.
  • Apartman br.9 za 2 osobe nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i jedne terase s pogledom na more.
  • Apartman br.10 za 4-6 osoba nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dva dodatna ležaja i jedne terase s pogledom na more.