Kuća za odmor br.309, apartmani br.1-6, Trogir/Split, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.309

* 6 apartmana za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se neposredno uz more u mjestu Seget Vranjić kod Trogira. Restorani i trgovine su udaljene 200 m. Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vlastiti vezovi za brodice ispred kuće (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže sa 6 apartmana I. kategorije (***). Wellness program koji je cijelodnevno na raspolaganju sadržava jacuzzi bazen s grijanom vodom veličine 8x5,5 m sa zračnom i hidromasažom, protustrujnim plivanjem, reflektorom u bazenu za noćno kupanje te ležaljkama i suncobranima. Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Šetnica uz obalu vodi do obližnjeg turističkog naselja s bogatom sportsko-rekreativnom ponudom. U salonu ili na vrtnim terasama se poslužuje doručak i verčera. 

  • Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalazi se na 3.katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem te jedne 12 m˛ velike terase s pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine cca. 45 m˛, nalazi se na 3.katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem te jedne 16 m˛ velike terase s pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 2 osobe, veličine cca. 22 m˛, nalazi se na 3.katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem te jednog balkona s pogledom na more.

  • Ekskluzvni Apartman br.4 za 6-8 osoba, veličine cca. 130 m² nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, dvije jednoposteljne sobe, dvije kupaone, perilice za rublje, kuhinje s blagovaonom i perilicom za posuđe, prostranog dnevnog boravka sa satTV, klima uređajem te jedne 25 m² velike terase s pogledom na more.

  • Apartman br.5 za 2-4 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalazi se na 1.katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem te jedne 12 m˛ velike terase s pogledom na more.

  • Apartman br.6 za 4-6 osoba, veličine cca. 85 m˛, nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem te jedne 16 m˛ velike terase s pogledom na more.