Kuća za odmor br.308, apartmani br.1-2, Trogir/Split, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.308

* 2 apartmana za 6-9 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se neposredno uz more u mjestu Seget Vranjić kod Trogira. Restorani i trgovine su udaljene 200 m. Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vlastiti vezovi za brodice ispred kuće (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Manji kućni ljubimci dozvoljeni. S domaćinom se mogu ugovoriti izleti i fiš-piknik u bližu okolicu. Rent-a-bike. Šetnica uz obalu vodi do obližnjeg turističkog naselja s bogatom sportsko-rekreativnom ponudom. 
  • Apartman br.1 za 6-9 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, jedne sobe s dvije odvojene postelje, dvije kupaone, kuhinje i blagovaone s dva dodatna ležaja i jedne velike terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 6-9 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, jedne dvokrevetne sobe s dva dodatna ležaja, jedne sobe s dvije odvojene postelje, tri kupaone, kuhinje i blagovaone s jednim dodatnim ležajem, klima uređajem i jedne velike terase s pogledom na more.