Kuća za odmor br.307, apartmani br.1-10, Trogir/Split, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.307

* 10 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa, novo izgrađena kuća za odmor nalazi se neposredno uz more u mjestu Seget Vranjić kod Trogira. Restorani i trgovine su udaljene 200 m. Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vlastiti vezovi za brodice ispred kuće (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže s 10 apartmana I. kategorije (***), svi sa satTV i natkrivenim terasama s otvorenim pogledom na more. Vrtni roštilj. Manji kućni ljubimci dozvoljeni. S domaćinom se mogu ugovoriti izleti i fiš-piknik u bližu okolicu. Rent-a-bike. Šetnica uz obalu vodi do obližnjeg turističkog naselja s bogatom sportsko-rekreativnom ponudom. 
  • Apartmani br.1-2 za 4-6 osoba nalaze se u prizemlju i sastoje od jedne dvokrevetne sobe, jedne sobe s dvije odvojene postelje, kupaone, kuhinje i blagovaone s dva dodatna ležaja i jedne terase. 
  • Apartmani br.3-4 za 2-4 osobe nalaze se na 2.katu i sastoje od jedne dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka s dva dodatna ležaja i jedne terase.
  • Studio-apartmani br.5-6 za 2 osobe nalaze se na 2.katu i sastoje od jedne prostorije s bračnom posteljom, kupaone i kuhinjskog bloka sa stolom za ručavanje.
  • Apartmani br.7-8 za 4-6 osoba nalaze se na 3.katu i sastoje od jedne dvokrevetne sobe, jedne sobe s dvije odvojene postelje, dvije kupaone, kuhinje i blagovaone s dva dodatna ležaja, klima uređajem i jedne terase.
  • Apartmani br.9-10 za 4-5 osoba nalaze se u potkrovlju i sastoje od jedne dvokrevetne sobe, jedne sobe s dvije odvojene postelje, kupaone, kuhinje i blagovaone s dodatnim ležajem, klima uređajem i jedne terase.