Kuća za odmor br.141, apartmani i soba br.1-8, Pješčana uvala / Pula, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik app.
Cjenik soba
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.141

* 7 apartmana i 1 soba za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Pješčana Uvala pored Pule i udaljenja je cca. 300 m od mora. Do trgovine su 300 m a restoran je udaljen 100 m. Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vez za plovilo u marini ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže sa 7 apartmana i jednom sobom I. katergorije (***). Soba se može koristiti sama ili pripojiti jednom od apartmana. Svi apartmani imaju satTV, telefon te mobilni klima uređaj na upit (5 EUR/dan). Roštilj i namještene terase u velikom vrtu.
  • Apartmani br.1-3 za 4 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, dva dodatna ležaja i velike terase. Soba br.8 može se pripojiti apartmanu br.3 .
  • Apartman br.4 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka i velike terase.
  • Apartmani br.5-6 za 4 osobe nalaze se na 2.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, dva dodatna ležaja i velike terase s pogledom na more.
  • Apartman br.7 za 4-6 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s dva dodatna ležaja i velike terase s pogledom na more.
  • Soba br.8 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i posjeduje bračnu postelju, satTV, telefon, kupaonu i terasu.