Kuća za odmor br.142, apartmani br.1-4, Valbandon / Pula, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.142

* 4 apartmana za 4-7 osoba

 
Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Valbandon pored Pule i udaljenja je cca. 200 m od mora. Do trgovine su 100 m a restoran je udaljen isto 100 m. Kuća raspolaže sa 4 apartmana I. katergorije (***). Parkirališta se nalaze u dvorištu. Vez za plovilo u marini ali nije uključen u cijenu. Roštilj i garniture za sjedenje u 8.000 m2 velikom vrtu. S domaćinom se mogu dogovoriti izleti i transfer iz/do Pule. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartman br.1 za 4 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV i 20 m˛ velike terase.

  • Apartman br.2 za 6-7 osoba, veličine cca. 80 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i boravkom, satTV, klima uređajem i 25 m˛ velike terase.

  • Apartman br.3 za 4-5 osoba, veličine cca. 55 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne dvoposteljne sobe, jedne sobe s odvojenim posteljama, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem i terase s pogledom na more.

  • Apartman br.4 za 4-5 osoba, veličine cca. 55 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od divje dvoposteljne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem i terase s pogledom na more.