Kuća za odmor br.292, apartman i sobe br.1-6, Plitvice, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik stan
Cjenik sobe
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.292

* 1 apartman i 5 soba za odmor za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na potpuno mirnom položaju u nacionalnom parku Plitvička jezera. Pored kuće vode šetališne i biciklističke staze. Restorani i trgovine su udaljene 1 km. Idealno za međunoćenje na Vašem putu prema moru ili u povratku jer se može i na jednu noć rezervirati. Vlastita parkirališta. Kuća ima centralno grijanje i raspolaže s jednim apartmanom i petero soba za odmor I. kategorije (** i ***). Lijepa vrtna sjenica sa roštiljem, malom kuhinjom i garniturom za sjedenje za zajedničku uporabu. Polupansion se može ugovoriti s vrlo ljubaznim domaćinima od kojih se možete snabdjevati s domaćim bio-proizvodima (rakija, sir, med, mlijeko...). Pogodno za grupe do 17 osoba ili više (tada smještaj i u susjednim kućama). Manji kućni ljubimci dozvoljeni. 
  • Apartman br.1 za 2-5 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, prostrane otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, jednim dodatnim ležajem, satTV i jedne natkrivene namještene terase.
  • Sobe za odmor br.2-4 za 2 osobe nalaze se u prizemlju glavne i dvorišne zgrade i sastoje od bračne postelje i kupaone.
  • Sobe za odmor br.5-6 za 2-3 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje svaka od bračne postelje i zajedničke kupaone te su s toga pogodne za jednu obitelj.