Kuća za odmor br.389, apartmani br.1-5, Novalja/Otok Pag, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.389

* 5 apartmana za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Novalja i udaljena je ca. 500 m od plaže. Do centra s mnoštvom trgovina i restorana su 250 m. Vlastita parkirališta. Gostima stoje na raspolaganju 5 apartmana 1.kategorije (***). Vrtni roštilj i garniture za sjedenje. Velika zajednička terasa s garniturama za sjedenje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 2 osobe, veličine 25 m˛, nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otovrene kuhinje i blagovaone sa satTV te balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 4-6 osoba, veličine 50 m˛, nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s balkonom, dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem i balkonom, kupaone, otovrene kuhinje i blagovaone sa satTV, kaučem na razvlačenje za jednu osobu te balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 2-3 osobe, veličine 25 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, otovrene kuhinje i blagovaone sa satTV te balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.4 za 4-5 osoba, veličine 45 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, otovrene kuhinje i blagovaone sa satTV te balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.5 za 4-5 osoba, veličine 40 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, otovrene kuhinje i blagovaone sa satTV te balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.