Kuća br.175, stanovi za odmor br.1-6, Dražica, otok Pag

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.175

* 6 stanova za odmor za 4-5 osoba


Ova vrlo lijepa, novosagrađena kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Dražica na otoku Pagu neposredno uz more. Ovo malo i mirno naselje nalazi se u paškom zaljevu, cca. 5 km udaljno od Novalje. Prekrasne usamljene pjeskovite plaže i uvalice za kupanje su udaljene svega nekoliko minuta hoda od kuće. Do trgovine i restorana su 100 m. Vlastita parkirališta. Vlastiti vezovi za plovila u lučici nedaleko kuće, ali nisu uključeni u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju 6 stanova za odmor 1.kategorije (***), svi sa satTV i prekrasnim pogledom na more. Vrtni roštilj i garniture za sjedenje. Manji kućni ljubimci dozvoljeni u stanovima br.1+2. Uporaba perilice za rublje. 
  • Stanovi br.1-2 za 4-5 osoba nalaze se na 1.katu i sastoje svaki od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, jednim dodatnim ležajem, klima uređajem i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.3 za 4-5 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s jednim dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, klima uređajem i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.4 za 4-5 osoba nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s jednim dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, klima uređajem i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.5 za 4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, klima uređajem i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.6 za 4 osobe nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, klima uređajem i velike terase s pogledom na more.