Kuća br.176, stanovi za odmor br.1-8, Dražica, otok Pag

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.176

* 8 stanova za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Dražica na otoku Pagu neposredno uz more. Ovo malo i mirno naselje nalazi se u paškom zaljevu, cca. 5 km udaljno od Novalje. Prekrasne usamljene pjeskovite plaže i uvalice za kupanje su udaljene svega nekoliko minuta hoda od kuće. Do trgovine i restorana su 100 m. Vlastita parkirališta. Vlastiti vezovi za plovila u lučici nedaleko kuće, ali nisu uključeni u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju 8 stanova za odmor 1.kategorije (** i ***) s prekrasnim pogledom na more. Vrtni roštilj i garniture za sjedenje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje. Kod domaćina možete dobiti odlično domaće vino i svježu ribu te ugovoriti doručak, večeru, izlete i ribolov s brodicom. 
  • Stan br.1 za 4 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, jedne sobe s dvije postelje za djecu koja je odvojena harmonika vratima od boravka, kupaone, kuhinje s blagovaonom i velike dvorišne terase s pogledom na more.
  • Studio br.2 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s jednim dodatnim ležajem, kupaone, kuhinjskog bloka i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.3 za 2-4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s jednim dodatnim ležajem, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.4 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajima, kupaone, kuhinje s blagovaonom i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.5 za 4-5 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, jednim dodatnim ležajem i terase s pogledom na more.
  • Stan br.6 za 4-5 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje s blagovaonom i terase s pogledom na more.
  • Stan br.7 za 4-5 osoba nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje s blagovaonom i terase s pogledom na more.
  • Stan br.8 za 2 osobe nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i terase s pogledom na more.