Kuća br.177, apartmani za odmor br.1-3, Dražica, otok Pag

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.177

* 3 apartmana za odmor za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Dražica na otoku Pagu neposredno uz more. Ovo malo i mirno naselje nalazi se u paškom zaljevu, cca. 5 km udaljno od Novalje. Prekrasne usamljene pjeskovite plaže i uvalice za kupanje su udaljene svega nekoliko minuta hoda od kuće. Do trgovine i restorana su 100 m. Vlastita parkirališta. Vlastiti vezovi za plovila u lučici nedaleko kuće, ali nisu uključeni u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju 3 apartmana za odmor 2.kategorije (**) s prekrasnim pogledom na more. Vrtni roštilj i garniture za sjedenje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje. 
  • Apartman br.1 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, jednim dodatnim ležajem i velike dvorišne terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, dječje sobe s krevetima na kat, kupaone, kuhinje s blagovaonom i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, jedne sobe s odvojenim krevetima, kupaone, kuhinje s blagovaonom i terase s pogledom na more.