Kuća za odmor br.299, apartmani br.1-3, Lopud/Dubrovnik, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.299

* 3 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena i ekskluzivna kuća za odmor nalazi se na potpuno mirnom položaju na otoku Lopud ponad Dubrovnika. Do najbliže pjeskovite plaže su 200 m a bezbroj drugih se nalaze u blizini. Trgovina je udaljena 500 m a do restorana su 100 m. Kuća raspolaže s tri prostrana apartmana I. katergorije (****), visoko kvalitetno opremljeni i s pogledom na more u svim pravcima. Kako pristup automobilima na Lopud nije dozvoljen, čuvana parkirališta se nalaze na kopnu i nisu uključena u cijenu. Vezovi za plovila u luci (nisu uključena u cijenu). Na slobodnom raspolaganju su bicikla. Vrtni roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni u stanovima br. 1 i 2. Uporaba perilice za rublje. 
  • Apartman br.1 za 4-6 osoba, veličine 80 m2 nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvije

  • osobe, satTV, klima uređajem i dvije namještene lođe s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4-6 osoba, veličine 80 m2 nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem i dvije namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 2-3 osobe, veličine 50 m2 nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka s dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i velike namještene lođe s pogledom na more.