Kuća za odmor br.337, apartmani br.1-4, Lapad / Dubrovnik, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.337

* 4 apartmana za 2-4 osobe
Položaj


Ova vrlo lijepa, ekskluzivna vila za odmor od bračkog kamena nalazi se na potpuno mirnom položaju, iznad obalne šetnice, u zoni bez automobila u uvali Lapad. Starogradska jezgra Grada Dubrovnika udaljenja je svega 10 min. gradskim prijevozom. "Nova"-taxi brodice voze skoro neprekidno do starogradske jezgre i na obližnje elafitske otoke. Privatna plaža i terasa za sunčanje s ležaljkama ispred kuće. Mnoštvo kafića, restorana i trgovina duž 50 m udaljene pješačke zone. Javna parkirališta su udaljena ca. 300 m. Vezovi za brodice ispred kuće (na bovi ) ili u obližnjoj marini. Kuća raspolaže sa 4 apartmana I. katergorije (****), visoko kvalitetno opremljeni. Wellness program je na raspolaganju 24 h na dan te sadržava jacuzzi bazen za 16 osoba na otvorenom s pogledom na more i grijanom vodom, finsku saunu i vanjske tuševe. Vrtni roštilj i više namještenih terasa. Svi apartmani su opremljeni s klima uređajem, perilicom za suđe, mikrovalnom pećnicom, ceran kuhalom, mini barom, espreso aparatom, ISDN priključkom za računalo, telefonom, satTV, DVD uređajem sa surround sustavom uz veliki izbor DVD filmova. Organiziran transfer od i do zračne luke Dubrovnik te za goste iz Zagreba dostava avio karata. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. 

  • Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine 35 m2 sastoji se od prostorije koja se pregradom razdvaja na spavaći i dnevni dio te jedne kupaone. spavaći dio sadrži francuski ležaj. Prostor dnevnog boravka ima trosjed koji se rasklapa u krevet za dvoje djece i otvorenu kuhinju s blagovaonom. Namještena terasa s otvorenim pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine 40 m2 sastoji se od prostorije koja se pregradom razdvaja na spavaći i dnevni dio te jedne kupaone. spavaći dio sadrži francuski ležaj. Prostor dnevnog boravka ima trosjed koji se rasklapa u krevet za dvoje djece i otvorenu kuhinju s blagovaonom. Velika, namještena terasa s otvorenim pogledom na more.

  • Apartmani br.3-4 za 2-4 osobe, veličine 50 m2 sastoje se od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s velikim trosjedom na razvlačenje za dvije osobe. Namještena terasa s pogledom na more.