Kuća za odmor br.320, apartmani i sobe br.1-6, Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik stan
Cjenik soba
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.320

* 4 apartmana i 2 sobe za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na atraktivnom i mirnom položaju u Crikvenici, predio Kačjak. Od mora je udaljena svega 50 m. Poluotok Kačjak je vrlo omiljen zbog svojih lijepih šljunčanih plaža. Do trgovine su 150 m a restoran je udaljen 200 m. Kuća raspolaže sa 4 apartmana i dvije sobe I. kategorije (***). Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vezovi za plovila u marini (nisu uključena u cijenu). Lijep vrt s garniturama za sjedenje i vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Dječji krevetić na upit.
  • Apartman br.1 za 2-3 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem, satTV te jedne namještene terase.
  • Apartman br.2 za 4-5 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem i satTV.
  • Apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem i satTV.
  • Apartman br.4 za 4-5 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje s blagovaonom te jedne velike namještene terase.
  • Soba br.5 za 2 osobe nalazi se u potkrovlju i sastoji od bračne postelje, vlastite kupaone u hodniku, satTV te jedne namještene terase.
  • Soba br.6 za 2 osobe nalazi se u potkrovlju i sastoji od bračne postelje, kupaone i satTV.