Kuća za odmor br.323, apartmani br.1-3, Dramalj/Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.323

* 3 apartmana za 6-10 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Dramalj pored Crikvenice i udaljena je ca. 200 m od mora. Do trgovine su 200 m a restoran je udaljen 50 m. Kuća raspolaže s 3 prostrana apartmana I. kategorije (***). Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vezovi za plovila u marini (nisu uključeni u cijenu). Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni samo u stanu br.1.
  • Apartman br.1 za 6-8 osoba nalazi se na 1. katu i sastoji od tri dvokrevetne sobe i jednog dodatnog ležaja, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, jednim dodatnim ležajem, satTV i velike, namještene terase s otvorenim pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 8 osoba nalazi se na 2. katu i sastoji od četri dvokrevetne sobe, tri kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, satTV i velike, namještene terase s otvorenim pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 8-10 osoba nalazi se u visokom potkrovlju i sastoji od četri dvokrevetne sobe, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dva dodatna ležaja, satTV i velike, namještene terase s otvorenim pogledom na more.