Kuća za odmor br.319, apartmani br.1-5, Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.319

* 5 apartmana za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u Crikvenici i udaljena je cca. 200 m od mora. Trgovina i restoran su udaljeni 100 m. Kuća raspolaže sa 4 novouređena apartmana I. kategorije (***). Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vezovi za plovila u marini (nisu uključeni u cijenu). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 2-4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dva dodatna ležaja, satTV i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i dvorišne terase.
  • Apartman br.4 za 2-4 osobe nalazi se u prizemju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dva dodatna ležaja, satTV i dvorišne terase.
  • Apartman br.5 za 6-8 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jedne sobe s krevetima na kat, kupaone s perilicom za rublje, velikog dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, kuhinje s perilicom za posuđe, mikrovalnom pećnicom i velike, natkrivene terase s pogledom na more.