Kuća za odmor br.167, apartmani br.1-3, Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.167

* 3 apartmana za odmor za 2-5 osoba


Ova lijepa kuća za odmor nalazi se u Crikvenici neposredno uz more i plažu. Trgovine i restorani su udaljeni 150 m, a do same jezgre Crikvenice i Selca su 1000 m. Gostima stoje na raspolaganju tri jednostavno uređena stana za odmor, I. kategorije (**). Vlastita parkirališta osigurana pored kuće. Vlastiti vez za plovilo može se dobiti na privezima ispred kuće, ali nije uključen u cijenu. Za zajedničku uporabu su stroj za pranje rublja, više terasa s vrtnim stolovima i roštilj u vrtu. Kućni ljubimci su dozvoljeni samo u stanu br.2. 
  • Apartman br.1 za 5 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jedne jednokrevetne sobe, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka sa satTV i velike terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4-5 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje, malog dnevnog boravka i velike terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 2-4 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone s perilicom za rublje, 30 m2 velikog dnevnog boravka s bračnom posteljom, satTV i velike zatvorene terase s kuhinjom i blagovaonom.