Kuća za odmor br.171, apartmani br.1-4, Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.171

* 4 apartmana za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u starom djelu grada, na mirnom položaju u Crikvenici ca. 200 m od mora, najljepših gradskih plaža i obalne šetnice. Do trgovine su 50 m a restorani su udaljeni 100 m. Kuća raspolaže sa 4 komforna apartmana za odmor, I. kategorije (***). Parkirališta na javnim površinama ispred kuće. Vez za plovilo može se dobiti u marini, ali nije uključen u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju perilica za rublje, vrt s garniturama za sjedenje i roštilj. Zajednička blagovaona s kućnim barom, kaminom i satTV. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 4 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i boravkom te velike najmeštene terase s otvorenim pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4-5 osoba nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dodatnog ležaja, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i boravkom te velike najmeštene terase s otvorenim pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se na 2. katu i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i boravkom te najmeštene terase s otvorenim pogledom na more.
  • Apartman br.4 za 2-4 osobe nalazi se na 2. katu i sastoji od dvokrevetne sobe s krevetima na kat, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i boravkom te najmeštene terase s otvorenim pogledom na more.