Kuća za odmor br.505, apartmani br.1-7, Bol, otok Brač, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.505, Bol - otok Brac

* 7 apartmana za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Bol cca. 500 m od mora i centra. U blizini se nalaze mnoštvo trgovina, restorana i kafića. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Kuća raspolaže sa sedam apartmana I. katergorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

  • Studio-apartman br.1 za 2 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne prostorije s mini kuhinjom, blagovaonom, satTV, klima uređajem, bračnom posteljom, jedne odvojene kupaone te terase s garniturom za sjedenje.

  • Studio-apartman br.2 za 2 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne prostorije s mini kuhinjom, blagovaonom, satTV, klima uređajem, bračnom posteljom, jedne odvojene kupaone te terase s garniturom za sjedenje.

  • Studio-apartman br.3 za 2 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne prostorije s mini kuhinjom, blagovaonom, satTV, klima uređajem, bračnom posteljom, jedne odvojene kupaone te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Studio-apartman br.4 za 2 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne prostorije s mini kuhinjom, blagovaonom, satTV, klima uređajem, bračnom posteljom, jedne odvojene kupaone te terase s garniturom za sjedenje.

  • Studio-apartman br.5 za 2 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne prostorije s mini kuhinjom, blagovaonom, satTV, klima uređajem, bračnom posteljom, jedne odvojene kupaone te terase s garniturom za sjedenje.

  • Studio-apartman br.6 za 2 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne prostorije s mini kuhinjom, blagovaonom, satTV, klima uređajem, bračnom posteljom, jedne odvojene kupaone te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.7 za 4 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.