Kuća za odmor br.506, apartmani br.1-6, Bol, otok Brač, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.506, Bol - otok Brac

* 6 apartmana za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Bol cca. 300 m od mora i centra. U blizini se nalaze mnoštvo trgovina, restorana i kafića. Vlastita parkirališta. Kuća raspolaže sa 6 apartmana I. katergorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 4 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, internet priključkom, satTV, klima uređajem te balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 4 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, internet priključkom, satTV, klima uređajem te dva balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 4 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, perilicom za posuđe, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, internet priključkom, satTV, klima uređajem te dva balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.4 za 4 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, internet priključkom, satTV, klima uređajem te balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.5 za 4 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, internet priključkom, satTV, klima uređajem te dva balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.6 za 4 osobe nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, internet priključkom, satTV, klima uređajem te balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.