Kuća za odmor br.385, apartmani i sobe br.1-3, Nin / Zadar, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.385

* 2 apartmana i 1 soba za odmor za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u Ninu, gradiću udaljenim 15 km od Zadra. Nin se nalazi u uvali s predivnim dugim pjeskovitim plažama i nalazištima prirodnog ljekovitog blata. Zaton je udaljen 2 km i ima bogatu ponudu športa i rekreacije. Novoizgrađena kuća za odmor nalazi se 150 m od gradskog centra gdje se nalazi  mnoštvo trgovina i restorana a od mora i plaže je udaljena 400 m. Tri privatna parkirališta za goste nalaze se ispred kuće za odmor. Kuća raspolaže s dva vrlo lijepo opremljena apartmana i jednom sobom za odmor I. kategorije (***). Apartman br.1 i soba br.3 se mogu povezati u jedan veliki smještaj za 5-6 osoba. Domaćini žive nedaleko kuće i kod njih se može dogovoriti uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Vrtni roštilj i garniture za sjedenje na travnatoj terasi u vrtu.  

  • Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine 40 m² nalazi se na 1. katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i dnevnog boravka sa satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu i dodatnim ležajem te namještene terase.

  • Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine 40 m² nalazi se na 1. katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i dnevnog boravka sa satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu i dodatnim ležajem te namještene terase.

  • Soba za odmor br.3 za 2 osobe, veličine 20 m² nalazi se na 1. katu i sastoji od bračne postelje, kupaone te namještene terase. Opremljena je sa satTV, klima uređajem, hladnjakom i aparatom za kavu.