Kuća za odmor br.525, apartmani br.1-13, Vodice - Srima / Šibenik, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.525

* 13 apartmana za 2-4 osobe


Srima je malo i mirno turističko naselje smješteno na obali 3 km jugoistočno od Vodica i 11 km od Šibenika s predivnom plažom sa sitnim šljunkom pogodnoj za djecu. Srima je stoga idealno mjesto za goste željne mirnog i opuštajućeg odmora ali dovoljno blizu Vodica i Sibenika za noćne provode i zabavu. Srima pruža mnogobrojne športske mogućnosti za aktivan odmor: najam jetskia i brodica, parasailing, skijanje na vodi, škole ronjenja i tenisa, fitnes centar...  Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju, cca. 50 m od mora i plaže. Do trgovine su 200 m a restoran je 350 m udaljen. Do središta Srime su cca. 200 m. Vlastita parkirališta. Kuća za odmor raspolaže sa 13 apartmana I. kategorije (***). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartmani br.1-2 za 2-4 osobe, veličine cca. 30 m² nalaze se u prizemlju i sastoje svaki od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom, hladnjakom, aparatom za kuhanje kave, kuhalom za vodu, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartmani br.3-4 za 2-4 osobe, veličine cca. 35 m² nalaze se na 1. katu i sastoje svaki od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom, hladnjakom, aparatom za kuhanje kave, kuhalom za vodu, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te dvije terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartmani br.5-6 za 2-4 osobe, veličine cca. 30 m² nalaze se na 1. katu i sastoje svaki od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom, hladnjakom, aparatom za kuhanje kave, kuhalom za vodu, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartmani br.7-8 za 2-4 osobe, veličine cca. 35 m² nalaze se na 2. katu i sastoje svaki od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom, hladnjakom, aparatom za kuhanje kave, kuhalom za vodu, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te dvije terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartmani br.9-10 za 2-4 osobe, veličine cca. 30 m² nalaze se na 2. katu i sastoje svaki od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom, hladnjakom, aparatom za kuhanje kave, kuhalom za vodu, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.11 za 2-4 osobe, veličine cca. 60 m² nalazi se u potkrovlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, štednjakom s pećnicom, hladnjakom, aparatom za kuhanje kave, kuhalom za vodu, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te 25 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje i predivnim pogledom na more.

  • Apartmani br.12-13 za 2-4 osobe, veličine cca. 30 m² nalaze se u potkrovlju i sastoje svaki od sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom, hladnjakom, aparatom za kuhanje kave, kuhalom za vodu, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.