Kuća za odmor br.523, apartmani br.1-6, Vodice / Šibenik, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.523

* 6 apartmana za 2-5 osoba


Vodice su poznato turističko središte smješteno na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika i negdje na pola puta između Zadra i Splita. Predivne mogućnosti za kupanje pružaju se duž 4 km dugačke "Plave plaže" sa sitnim šljunkom koja se proteže od Vodica do Tribunja. "Plava plaža" pogodna je za djecu i ima veliki vodeni tobogan. Ali i bezbroj malih uvala i plaža sa šljunkom ili betonskim platoima pozivaju na kupanje i uživanje u bistrom plavom moru. Mnogobrojne športske mogućnosti za aktivan odmor nude se u športskom centru hotela Olimpia i duž Plave plaže: najam jetskia i brodica, parasailing, skijanje na vodi, škole ronjenja i tenisa, fitnes centar...  Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju, cca. 100 m od mora i plaže. Do trgovine su 150 m a restoran je 800 m udaljen. Do središta Vodica su cca. 800 m. Vlastita parkirališta. Kuća za odmor raspolaže sa 6 apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje. Kod domaćina se može dobiti domaće vino.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine 60 m² nalazi se u visokom prizemlju i sastoji od jedne sobe s odvojenim posteljama, jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom s pećnicom, hladnjakom, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine 40 m² nalazi se u visokom prizemlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom s pećnicom, hladnjakom, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za jednu osobu te terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 4-5 osoba, veličine 60 m² nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s odvojenim posteljama, jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom s pećnicom, hladnjakom, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.4 za 2-3 osobe, veličine 40 m² nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom s pećnicom, hladnjakom, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za jednu osobu te terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.5 za 2-3 osobe, veličine 47 m² nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom s pećnicom, hladnjakom, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.6 za 2-3 osobe, veličine 40 m² nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, štednjakom s pećnicom, hladnjakom, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za jednu osobu te terase s garniturom za sjedenje.