Kuća za odmor br.521, apartmani br.1-2, Vodice / Šibenik, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.521

* 2 apartmana za 2-4 osobe


Vodice su poznato turističko središte smješteno na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika i negdje na pola puta između Zadra i Splita. Predivne mogućnosti za kupanje pružaju se duž 4 km dugačke "Plave plaže" sa sitnim šljunkom koja se proteže od Vodica do Tribunja. "Plava plaža" pogodna je za djecu i ima veliki vodeni tobogan. Ali i bezbroj malih uvala i plaža sa šljunkom ili betonskim platoima pozivaju na kupanje i uživanje u bistrom plavom moru. Mnogobrojne športske mogućnosti za aktivan odmor nude se u športskom centru hotela Olimpia i duž Plave plaže: najam jetskia i brodica, parasailing, skijanje na vodi, škole ronjenja i tenisa, fitnes centar...  Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u jednoj mirnoj sporednoj ulici u samom središtu Vodica, cca. 100 m od mora. Do trgovine su 50 m a restoran je 150 m udaljen. Vlastita parkirališta. Kuća za odmor raspolaže s 2 apartmana I. kategorije (***). Zajednički vrt s garniturama za sjedenje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine 40 m² nalazi se na 2. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, štednjakom s pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za kuhanje kave, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine 40 m² nalazi se na 2. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, štednjakom s pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za kuhanje kave, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.