Kuća za odmor br.400, apartmani br.1-5, Trogir/Split, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.400

* 5 apartmana za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju, neposredno uz more u mjestu Seget Vranjić, 5 km od Trogira. Transferi do i od zračne luke Split mogu se ugovoriti. Do restorana su 50 m a trgovina je udaljena 100 m. Za svaki apartman postoji garažno mjesto ili parkiralište u hladu ispred kuće. Dva vlastita veza za brodice ispred kuće za odmor (nisu uključena u cijenu). Od domaćina možete unajamiti brodicu ili ugovoriti s njim izlet brodicom. Kuća raspolaže s 5 apartmana I. kategorije (****). Gostima na raspolaganju stoje PC s priključkom interneta, vrtni roštilj, aparat za espreso kavu, mikrovalna pećnica i perilica za rublje. Wellness program koji je cijelodnevno na raspolaganju sadržava jacuzzi bazen s grijanom vodom veličine 12x6 m sa zračnom i hidromasažom, protustrujnim plivanjem, reflektorom u bazenu za noćno kupanje te ležaljkama i suncobranima. Obzirom na druge goste kućni ljubimci nisu dozvoljeni tijekom ljetnih mjeseci. Ispred kuće za odmor nalazi se privatna plaža a nudistička je udaljena 500 m. Šetnica uz obalu vodi do obližnjeg turističkog naselja s bogatom sportsko-rekreativnom ponudom. Na terasi uz bazen se poslužuju doručak i verčera u dogovoru s domaćinom. 

  • Apartman br.1 za 2-3 osobe, veličine 45 m˛ nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i blagovaone s kaučom na preklapanje za jednu osobu, satTV, klima uređajem i jedne velike terase s predivnim pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4 osobe, veličine 60 m˛ nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i blagovaone sa satTV, klima uređajem i jedne velike terase s predivnim pogledom na more i izlazom na bazen.
  • Apartman br.3 za 4-5 osoba, veličine 70 m˛ nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i blagovaone s kaučom na preklapanje za jednu osobu, satTV, klima uređajem i jedne velike terase s predivnim pogledom na more.
  • Apartman br.4 za 6-8 osoba, veličine 130 m˛ nalazi se na dvije etaže na 1. i 2.katu. U donjem dijelu se nalaze kuhinja, dnevni boravak i blagovaona s kaučom na preklapanje za jednu osobu, satTV i klima uređajem, jedan WC i jedna 30 m˛ velika terasa s predivnim pogledom na more. U gornjem dijelu su tri dvokrevetne sobe, u jednoj od soba je jedan dodatni ležaj te jedna kupaona.
  • Apartman br.5 za 6-8 osoba, veličine 130 m˛ nalazi se na dvije etaže na 1. i 2.katu. U donjem dijelu se nalaze kuhinja s perilicom za posuđe, dnevni boravak i blagovaona s kaučom na preklapanje za jednu osobu, satTV i klima uređajem, jedan WC i jedna 30 m˛ velika terasa s predivnim pogledom na more. U gornjem dijelu su tri dvokrevetne sobe, u jednoj od soba je jedan dodatni ležaj te jedna kupaona.