Kuća za odmor br.117, apartmani br.1-3, Marina/Trogir, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.117

* 3 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Marina kod Trogira, na udaljenosti ca. 150 m od mora. Restorani i trgovine su udaljene 200 m. Vlastita parkirališta se nalaze u dvorištu ispred kuće. Vezovi za brodice u gradskoj lučici (nisu uključeni u cijenu). Mogućnost najma brodice sa 4.5 KS u dogovoru s domaćinom (115 kn/dan). Kuća raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***) s velikim natkrivenim terasama i njegovanim vrtom s mediteranskim vočem. Vrtni roštilj s garniturama za sjedenje. Praona s perilicama za rublje. 
  • Apartman br.1 za 4-6 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dva dodatna ležaja, dvije kupaone, kuhinje i blagovaone sa satTV i jedne 35 m2 velike, namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4-5 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, jedne sobe s krevetima na kat, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka s dodatnim ležajem, satTV i jedne velike, namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje, dnevnog boravka s dodatnim ležajem, satTV i jedne velike, namještene terase s pogledom na more.