Kuća za odmor br.529, apartmani br.1-3, Pula, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.529

* 3 apartmana za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor s bazenom nalazi se na atraktivnom i mirnom položaju u gradu Pula ca. 1.000 m od gradskog središta. Do mora su 500 m. Plaže, tenis igrališta i škole ronjena su udaljeni 2 km. Trgovina i restoran su udaljeni 100 m. Kuća ima centralno grijanje te raspolaže s tri apartmana I. katergorije (****). U 600 m˛ velikom vrtu gostima stoje na raspolaganju bazen, paviljon, ležaljke i vrtni roštilj. Parkirališta se nalaze pored kuće. Garažno mjesto uz nadoplatu. Vlastiti vez za brodicu (nije uključen u cijenu). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.

  • Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine cca. 55 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone s perilicom za rublje, prostrane otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, klima uređajem, satTV, hladnjakom s dubinskim zamrzivačem, perilicom za posuđe, štednjakom s pećnicom, mikrovalnom pećnicom te jedne 5 m˛ velike namještene terase.

  • Apartman br.2 za 6-8 osoba, veličine cca. 110 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s razdvojenim posteljama, dvije sobe s bračnim posteljama, kupaone s perilicom za rublje, zahoda, kuhinje s blagovaonom, hladnjakom s dubinskim zamrzivačem, perilicom za posuđe, štednjakom s pećnicom i mikrovalnom pećnicom, dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, klima uređajem, satTV te jedne 12 m˛ velike, namještene terase s tendom.

  • Apartman br.3 za 6-8 osoba, veličine cca. 110 m˛, nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne sobe s razdvojenim posteljama, dvije sobe s bračnim posteljama, kupaone s perilicom za rublje, zahoda, kuhinje s blagovaonom, hladnjakom s dubinskim zamrzivačem, perilicom za posuđe, štednjakom s pećnicom i mikrovalnom pećnicom, dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, klima uređajem, satTV te jedne 12 m˛ velike, namještene terase s tendom i pogledom na more.