Kuća za odmor br.357, sobe za odmor br.1-9, Marčana / Pula, Istra, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.357

* 9 soba za odmor za 2-4 osobe
Kuća


Ova autohtona, ruralna istarska kamena kuća je kompletno i vrlo zahtjevno obnovljena a nalazi se na atraktivnom i potpuno mirnom položaju u mjestu Marčana pored Pule. Okružena je velikim imanjem od 34.000 m2, livadama s ljekovitim biljem i šumom. S pravom se može govoriti o carstvu čula, oazi mira i tišine poput čudesne bajke. Do mora u Fažani nasuprot Brijuna su 10 km a na drugu stranu, do Duge Uvale 15 km. Pule je udaljena 15 km. Trgovine i restorani se nalaze u centru Marčane mada se na imanju nudi izvrsna tradicionalna istarska kuhinja te se radi gastronomskih užitaka nemora nikuda ići. Ovo seosko domaćinstvo je cjelu godinu otvoreno i raspolaže centralnim grijanjem za hladnije godišnje doba. Prvenstveno je namjenjeno i stoji na raspolaganju samo kućnim gostima. Ukupno se u prostranim i s vrhunskim stilom uređenim sobama mogu udomiti do 26 osoba. Sobe su opremljene s ljubavlju restauriranim, dragocjenim antikvarijatima i raspolažu sve s telefonom, internet priključkom i satTV. Laptop i video rekorder se mogu dobiti od domaćina kod kojeg možete isto dogovoriti doručak ili polupansion. Od zajedničkih prostorija na korištenje su sala za ručavanje za 30 osoba, jedna konoba za 20 osoba, natkrivena terasa u prizemlju za 30 osoba te jedna natkrivena terasa na 1. katu za 20 osoba. Slobodno se može koristiti i veliki otvoreni bazen s ležaljkama za sunčanje. Za aktivan odmor se gostima nude mnogobrojne aktivnosti. Jahanje za iskusne na imanju i škola jahanja za početnike na obližnjem ranču "barba tone", treking ture na konju, lov na prepelice i zečeve, nekoliko tematskih izleta po izboru na kopnu, moru i u zraku, tečaj kuhanja tradicionalnih istarskih specijaliteta, muzičke večeri, degustacija vina odabranih istarskih vinogradara, košnja pašnjaka i livada, izrada tradicionalnog istarskog suhozida, zajednički izleti do mora na plaže koje poznaju samo "domaći" i koje se ne nalaze u turističkim vodićima. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
  • Soba za odmor br.1 za 2-4 osobe nalazi se u prizemlju i posjeduje jednu bračnu postelju, u jednom izdvojenom djelu prostorije drugu bračnu postelju, kupaonu, sjedeću garnituru, telefon, satTV i zajedničku terasu u prizemlju.
  • Soba za odmor br.2 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i posjeduje jednu bračnu postelju, postelju za jednu osobu, kupaonu, sjedeću garnituru, telefon, satTV i zajedničku terasu na 1.katu.
  • Soba za odmor br.3 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i posjeduje jednu bračnu postelju, postelju za jednu osobu, kupaonu, sjedeću garnituru, telefon, satTV i zajedničku terasu u prizemlju.
  • Soba za odmor br.4 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i posjeduje jednu bračnu postelju, kupaonu, sjedeću garnituru, telefon, satTV i zajedničku terasu na 1.katu.
  • Soba za odmor br.5 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i posjeduje jednu bračnu postelju, postelju za jednu osobu, kupaonu, sjedeću garnituru, telefon, satTV i zajedničku terasu na 1.katu.
  • Soba za odmor br.6 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i posjeduje jednu bračnu postelju, kupaonu, sjedeću garnituru, telefon, satTV i zajedničku terasu na 1.katu.
  • Soba za odmor br.7 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i posjeduje jednu bračnu postelju, postelju za jednu osobu, kupaonu, sjedeću garnituru, telefon, satTV i zajedničku terasu na 1.katu.
  • Soba za odmor br.8 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i posjeduje jednu bračnu postelju, kupaonu, sjedeću garnituru, telefon, satTV i zajedničku terasu na 1.katu.
  • Soba za odmor br.9 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i posjeduje jednu bračnu postelju, kupaonu, sjedeću garnituru, telefon, satTV i zajedničku terasu na 1.katu.