Kuća za odmor br.343, apartmani br.1-4, Medulin / Pula, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.343

* 4 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Medulin - Pula, ca. 800 m od mora i pješčane plaže. Do restorana su 200 m a trgovina je udaljena 100 m. Tenis tereni su 50 m a škola jahanja 500 m udaljenji. Vez za plovilo u marini, ali nije uključen u cijenu. Parkirališta se nalaze ispred kuće. Kuća raspolaže sa 4 apartmana I. katergorije (***). domaćin neživi u ovoj kući. Vrtni roštilj s garniturom za sjedenje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 5-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, jedne sobe s odvojenim posteljama, kupaone s perilicom za rublje, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka sa satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i namještene terase.

  • Apartman br.2 za 5-6 osoba nalazi se u visokom prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jedne jednokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka sa satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i namještene terase.

  • Apartman br.3 za 6 osoba nalazi se u visokom prizemlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, jedne dvokrevetne sobe, jedne jednokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i namještene terase.

  • Apartman br.4 za 2-4 osobe nalazi se u suterenu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV i namještene terase.