Kuća za odmor br.187, apartmani br.1-3, Valbandon / Pula, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.187

* 3 apartmana za 2-7 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Valbandon pored Pule i udaljenja je cca. 300 m od mora. Do trgovine su 50 m a restoran je udaljen 300 m. Kuća raspolaže s dva apartmana i jednim bungalow-om I. katergorije (***) s centralnim grijanjem. Parkirališta se nalaze pored kuće. Vez za plovilo u marini ali nije uključen u cijenu. Roštilj u vrtu. Kućni ljubimci su dozvoljeni samo u stanu br.2.
  • Apartman br.1 za 2-4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s dodatnim ležajem, satTV te jedne terase.
  • Apartman br.2 za 6 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jedne sobe s odvojenim posteljama, dvije kupaone, otvorene kuhinje, blagovaone i boravka sa satTV te jedne velike terase.
  • Bungalow br.3 za 4-7 osoba nalazi se u zasebnoj vrtnoj kućici. U prizemlju se nalaze jedna soba s odvojenim posteljama, kupaona, otvorena kuhinja, blagovaona i boravak s kaučem na razvlačenje za dvoje, satTV, klima uređajem te jedna namještena dvorišna terasa. U gornjem djelu je dvokrevetna soba s dodatnim ležajem.