Kuća za odmor br.151, apartmani br.1-4, Zelenika / Pula, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.151

* 4 apartmana za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na atraktivnom i mirnom položaju, neposredno uz more i plažu u Zeleniki/Pula. Dio plaže je podoban za invalide. Dobra povezanost s javnim gradskim prijevozom do ca. 1.000 m udaljenog gradskog središta. U neposrednoj blizini se nalaze brojini športski tereni, tenis igrališta, škole ronjena, trgovine i restorani. Kuća se nalazi neposredno uz pulsku obalnu šetnicu te raspolaže sa 4 apartmana I. katergorije (***). Parkirališta se nalaze pored kuće. Vlastiti vez za plovilo u marini ali nije uključen u cijenu. Roštilj i garniture za sjedenje u vrtu. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
  • Apartmani br.1-2 za 2-4 osobe nalaze se u prizemlju i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i boravkom s dva dodatna ležaja, satTV i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i boravkom, satTV i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.4 za 4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i dvorišne terase s pogledom na more.