Kuća za odmor br.132, apartmani br.1-6, Pula, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.132

* 6 apartmana za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor s bazenom nalazi se na atraktivnom i mirnom položaju u gradu Pula ca. 1.000 m od gradskog središta. Do mora su 500 m. Plaže, tenis igrališta i škole ronjena su udaljeni 2 km. Trgovina i restoran su udaljeni 300 m. Parkirališta se nalaze pored kuće. Kuća raspolaže sa 6 apartmana I. katergorije (***). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Smjene 01.07.-31.08. isključivo subotom.

  • Apartmani br.1-2 za 2-4 osobe nalaze se u prizemlju i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dva dodatna ležaja, satTV i terase.

  • Apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem, satTV i terase.

  • Apartmani br.4-5 za 4-6 osoba nalaze se na 1.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, sobe s odvojenim posteljama, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dva dodatna ležaja, satTV i terase.

  • Apartman br.6 za 6-8 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, sobe s odvojenim posteljama, dvije kupaone, perilice za rublje, kuhinje s blagovaonom, dva dodatna ležaja, satTV i terase.