Kuća za odmor br.233, apartmani br.1-6, Grad Pag/Otok Pag, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.233

* 6 apartmana za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u Gradu Pagu cca. 250 m udaljena od mora. Do trgovine su 700 m a restoran je udaljen 300 m. Vlastita parkirališta. Vezovi za plovila u gradskoj luci, ali nisu uključeni u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju 6 apartmana za odmor 1.kategorije (***) s pogledom na more. Centralno grijanje. Vrtni roštilj i garniture za sjedenje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. U vansezoni moguće unajamiti veče stanove po cijenama za manji broj osoba. 
  • Apartman br.1 za 4 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, dječje sobe s krevetima na kat, kupaone, kuhinje s blagovaonom i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom, satTV i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s dva dodatna ležaja, satTV i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.4 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom, dodatnim ležajem, satTV i terase s pogledom na more.
  • Apartman br.5 za 2 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinjskog bloka i dvorišne terase s pogledom na more.
  • Apartman br.6 za 4-5 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i terase s pogledom na more te jedne zasebne susjedne dvokrevetne sobe s kupaonom.