Kuća za odmor br.468, apartmani br.1-3, Šilo, otok Krk, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.468

* 3 apartmana za 4-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor s nalazi se na atraktivnom i mirnom položaju u mjestu Šilo. Šilo je malo i tiho naselje na sjeveroistoku otoka Krka, nasuprot Crikvenice s mnoštvom pjeskovitih plaža i raznolikom ponudom vodenih športova. Do mora i plaže su ca. 150 m. Trgovina je udaljena 600 m a do restorana su 200 m. Vlastita parkiralište se nalaze ispred kuće za odmor. Vlastiti vez za brodicu u obližnjoj luci (nije uključen u cijenu). Kuća za odmor raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***). Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine cca. 50 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, hladnjakom s ledenicom, satTV, klima uređajem te 25 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine cca. 50 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za jednu osobu te 30 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 6-8 osoba, veličine cca. 95 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od tri sobe s bračnom posteljom, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i hladnjakom s ledenicom, dnevnog boravka sa satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te 25 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.