Kuća za odmor br.221, apartmani br.1-2, Baška, otok Krk, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.221

* 2 apartmana za 2-4 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u mjestu Baška na izuzetno atraktivnom položaju, usred starogradske jezgre i neposredno uz čuvenu 2 km dugu i najljepšu pjeskovitu plažu na otoku Krku. Unutar pješačke zone na udaljenosti od nekoliko koraka nalaze se sve atrakcije, bezbroj restorana i trgovina. Kao sve kuće u centru ni ova nema vlastito parkiralište. Prijepodne je moguć pristup vozilom do kuće ali se nakon toga vozilo mora ostaviti na javnom parkiralištu. Vezovi za brodice u gradskoj luci (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***) s prekrasnim pogledom na cijeli zaljev. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. 
  • Apartman br.1 za 2-4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s dva dodatna ležaja i jedne namještene terase.
  • Apartman br.2 za 2-4 osobe nalazi se na 3.katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s dva dodatna ležaja i jedne namještene terase.