Kuća za odmor br.365, apartmani br.1-3, Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuca za odmor Crikvenica br.365, apartmani br.1-3

* 3 apartmana za 4-5 osoba

 
Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Crikvenica ca. 150 m od mora. Trgovina i restoran su udaljeni 50 m a do centra Crikvenice su 400 m. Kuća za odmor raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***) i ima centralno grijanje. Vlastita parkirališta u hladu nalaze se u dvorištu ispred kuće ili uz nadoplatu u garaži. Vez za brodicu može se dobiti u lučici udaljenoj ca. 250 m od kuće (nije uključen u cijenu). U vrtu se nalaze roštilj i mali bazen. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. S domaćinom se može ugovoriti doručak.
  • Apartman br.1 za 4-5 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom, satTV te velike, namještene terase s lijepim pogledom na more.
  • Apartmani br.2-3 za 4 osobe nalaze se na 1. katu i sastoje od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom, satTV te namještene terase s prekrasnim pogledom na more.