Kuća za odmor br.338, apartmani br.1-3, Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.338

* 3 apartmana za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa, novorenovirana kuća za odmor nalazi se na idiličnom i mirnom položaju u Crikvenici svega 50 m od mora i plaže. Trgovine i restorani su udaljeni 100 m, a do same jezgre Crikvenice i Selca ima 1.000 m. Gostima stoje na raspolaganju tri prostrana apartman I. kategorije (***). Veliki njegovani vrt s mediteranskim raslinjem. Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vez za plovilo može se dobiti na privezima ispred kuće, ali nije uključen u cijenu. Uporaba perilice za rublje. Vrtni roštilj. Kućni ljubimci dozvoljeni samo u apartmanu br.3.
  • Apartman br.1 za 2-5 osoba nalazi se na 1.katu. Sastoji se od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i velikim dnevnim boravkom, dva trosjeda na rasklapanje, satTV i velike namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 2-5 osoba nalazi se na 2.katu. Sastoji se od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i velikim dnevnim boravkom, dva trosjeda na rasklapanje, satTV i velike namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se u zasebnom vrtnom bungalow-u. Sastoji se od dvokrevetne sobe s dodatnim lezajem, satTV, kupaone, kuhinje sa stolom za ručavanje i namještene vrtne terase.