Kuća za odmor br.328, apartmani br.1-2, Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.328

* 2 apartmana za 3-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u samom centru u Crikvenici i udaljena je ca. 100 m od mora i glavne plaže. Promenada s bezbroj trgovina i restorana je udaljena 100 m. Kuća raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***). U drugoj kući, u sklopu objekta postoji mogućnost smještaja daljnjih 11 osoba pa se mogu udomiti i veće grupe. Parkirališta se nalaze u ulici ispred kuće. Vezovi za plovila u 100 m udaljenoj marini (nisu uključena u cijenu). Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 5-6 osoba nalazi se u visokom prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jedne jednokrevetne sobe, kupaone s ležečom kadom i tuškadom, otvorene kuhinje s blagovaonom i jednim dodatnim ležajem, satTV te jedne namještene dvorišne terase.
  • Apartman br.2 za 3-5 osoba nalazi se na 1.katu, vrlo je prostran i sastoji od dvokrevetne sobe, jedne jednokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, prostranog dnevnog boravka s 2 dodatna ležaja, satTV te jedne namještene terase.