Kuća za odmor br.317, apartmani br.1-4, Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.317

* 4 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u Crikvenici i udaljena je cca. 300 m od mora. Trgovina i restoran su udaljeni 50 m. Kuća raspolaže sa 4 apartmana I. kategorije (***). Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vezovi za plovila u marini (nisu uključeni u cijenu). Vrt s garniturom za sjedenje. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Studio-Apartman br.1 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od velike sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kuhinjskog bloka sa stolom za ručavanje, kupaone i balkona s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4-6 osoba nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje i blagovaone s dva dodatna ležaja i balkona s pogledom na more.
  • Studio-Apartman br.3 za 2-3 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od velike sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kuhinjskog bloka sa stolom za ručavanje, kupaone i balkona s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 4-6 osoba nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje i blagovaone s dva dodatna ležaja i balkona s pogledom na more.