Kuća za odmor br.304, apartmani i sobe br.1-6, Jadranovo/Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik stan
Cjenik sobe
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.304

* 3 apartmana i 3 sobe za 2-9 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u Jadranovu pored Crikvenice i udaljena je cca. 20 m od mora. Trgovina i restoran su udaljeni 50 m. Kuća raspolaže s tri apartmana i tri sobe s uporabom kuhinje, I. kategorije (***). Vlastita parkirališta. Vlastita 3 veza za plovila u lučici ispred kuće koja su pogodna i za veče brodice (75 kn/dan). Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Sobe za odmor imaju zajedničku blagovaonu sa satTV i kompletno uređenu kuhinju. Uporaba kuhinje je sadržana u cijeni sobe. 
  • Apartman br.1 za 4-6 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje i blagovaone s dva dodatna ležaja i namještene terase s pogledom na more.
  • Studio-Apartman br.2 za 2-4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od velike sobe s bračnom posteljom, dva dodatna ležaja, kuhinjskog bloka sa stolom za ručavanje, kupaone i namještene terase s pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 6-9 osoba nalazi se na 2. katu i u galeriji u potkrovlju. Stan je vrlo prostran, ima centralno grijanje i može primiti i više osoba uz postavljanje daljnih dodatnih ležaja. U donjem dijelu se nalazi jedna dvokrevetna soba s dodatnim ležajem, jedna jednokrevetna soba s dodatnim ležajem, kupaona, kuhinja i prostrana blagovaona (45 m2) s mogučnošću postavljanja daljnih dodatnih ležaja, satTV, jedna velika namještene terase s pogledom na more i daljne, manje terase i balkoni s pogledom na more. Kružne stepenice vode na galeriju gdje se nalazi velika dvokrevetna soba s dodatnim ležajem i kupaona. U ovom stanu nisu dozvoljeni kućni ljubimci.
  • Soba za odmor br.4 za 3 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od bračne postelje, dodatnog ležaja, kupaone i namještene terase s pogledom na more.
  • Sobe za odmor br.5-6 za 2 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje od bračne postelje, kupaone i namještene terase s pogledom na more.