Kuća za odmor br.296, apartmani br.1-2, Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.296

* 2 apartmana za 4-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na izuzetno atraktivnom položaju u Crikvenici neposredno uz more. Trgovine i restorani su udaljeni od 50 m na dalje. Do centra Crikvenice su 300 m a do marine 150 m. Kuća ima dva apartmana I. kategorije (***). Centralno grijanje. Od kuće se pruža vrlo lijep otvoren pogled na more. Parkirališta se nalaze u dvorištu a postoji i mogučnost najma garaže. Vezovi za plovila u obližnjoj marini koja nisu uključena u cijenu. Lijep i njegovan park s klupama za sjedenje. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, minikuhinje sa stolom za ručavanje, velikog dnevnog boravaka s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, jednim dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i namještene lođe s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, velikog dnevnog boravaka s francuskim ležajem, jednim dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i namještene lođe s pogledom na more.