Kuća za odmor br.165, apartmani br.1-2, Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.165

* 2 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom i izuzetno atraktivnom položaju u Crikvenici svega 50 m od mora i plaže. Trgovine i restorani su udaljeni 150 m, a do same jezgre Crikvenice i Selca ima 1.000 m obalnom šetnicom koja prolazi ispod kuće. Kuća raspolaže s dva komforna apartmana za odmor, I. kategorije (***). Parkirališta u hladu u dvorištu i ispred kuće. Vez za plovilo može se dobiti na privezima ispod kuće, ali nije uključen u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju perilica za rublje, vrt s garniturama za sjedenje i roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 4-6 osoba nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, balkona s pogledom na more, satTV, jedne jednokrevetne sobe, kupaone, zasebnog WC-a, kuhinje i natkrivene terase s garniturom za sjedenje.
  • Apartman br.2 za 2-3 osobe nalazi se u zasebnom vrtnom bungalow-u i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje i blagovaone s dodatnim ležajem, satTV i natkrivene vrtne terase s garniturom za sjedenje.