Kuća za odmor br.130, apartmani br.1-5, Kraljevica / Crikvenica, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.130

* 5 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa, ekskluzivna vila za odmor nalazi se na idiličnom i potpunu mirnom položaju, neposredno uz more u vlastitoj uvali uz vlastitu plažu. Veliko imanje s mediteranskim raslinjem nalazi se na poluotoku Oštro kod Kraljevice na pola puta izmedju Rijeke i Crikvenice. Trgovine i restorani su udaljeni 500 m. U vrtu se nalazi grijani bazen s morskom vodom i pogledom na more, veliko sunčalište s ležaljkama i suncobranima, jacuzzi, vrtni roštilj i više terasa s vrtnim stolovima u parku. Vlastita parkirališta unutar ograđenog i zatvorenog posjeda. Vezovi za brodice ispred kuće na bovi ili mulu, ali nisu uključena u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju pet komfornih apartmana I. kategorije (****). Jedan apartman se nalazi u zasebnom bungalow-u s vlastitim kolnim prilazom, parkiralištem, te posebno ograđenom terasom. Svi su apartmani opremljeni sa satTV, klima uređajem, telefonom, priključkom za internet i mikrovalnom pećnicom. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci dozvoljeni samo u apartmanu br.5.
  • Apartmani br.1 i 3 za 2-4 osobe sastoje se od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, dva dodatna ležaja i namještene terase s pogledom na more. Apartman br.1 se nalazi u prizemlju a apartman br.3 na 1. katu.
  • Studio-apartmani br.2 i 4 za 2-3 osobe sastoje se od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, dodatnim ležajem i namještene terase s pogledom na more. Apartman br.2 se nalazi u prizemlju a apartman br.4 na 1. katu.
  • Apartman br.5 za 4-6 osoba nalazi se u zasebnom bungalow-u i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone s perilicom za rublje, otvorene kuhinje s perilicom za suđe, blagovaonom i dnevnim boravkom, dva dodatna ležaja i namještene terase s pogledom na more.