Kuća za odmor br.300, apartmani br.1-2, otok Cres, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.300

* 2 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena kuća za odmor nalazi se na izuzetno atraktivnom položaju u Gradu Cresu cca. 50 m udaljeno od mora. Pored kuće vodi šetnica do starogradske jezgre odnosno ACI-Marine Cres. Nedaleko se nalaze trgovine, restorani i sportski centar. Kuća se sastoji od 4 apartmana I. katergorije (***). Parkirališta se nalaze ispred kuće. Vezovi za plovila u obližnjoj ACI-Marini koja nisu uključena u cijenu. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Kod domaćina možete iznajmiti bicikla, skoter, brodicu i ugovoriti izlete brodicom do obližnjih plaža.

  • Apartman br.1 za 3-4 osobe, veličine cca. 45 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom, satTV, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i velike namještene terase. 

  • Apartman br.2 za 4-6 osoba, veličine cca. 55 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, jedne sobe s odvojenim krevetima, kupaone, kuhinje s dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i namještene terase.